Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ονειρεύτηκα...

Ότι είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι σε μια κατάσταση νιρβάνας.
Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω αν είμαι ξύπνιος ή παραδωμένος στα χέρια του Μορφέα.
Δύσκολο. Οι αισθήσεις μου υπολειτουργούν, τα μάτια μου στέλνουν μπερδεμένα σήματα.
Κείμαι εκεί, χωρίς έλεγχο των κινήσεών μου. Οι πράξεις μου δεν ορίζονται απο εμένα. Σα να κυριαρζεί το υποσυνείδητο. Σηκώνω το τηλέφωνο και τα δάχτυλά μου σχηματίζουν ένα νούμερο. Δεν ξέρω τι ώρα είναι. Μπορεί να είναι άγρια χαράματα, απόγευμα ή πολύ αργά το βράδυ για να υπάρχει κάποιο φως έξω παρά το φεγγάρι μέσα απ' τα σύννεφα. Το ακουστικό στο αυτί μου, σαν ένα ξένο σώμα επάνω μου. Αλλά ταυτόχρονα μια προέκταση του εαυτού μου. Το πιο φυσικό πράγμα εκείνη τη στιγμή ήταν να έχω το ακουστικό στο αυτί μου.
Καλεί. Σιγά μην απαντήσει κάποιος. Λάθος νούμερο θα έχω πάρει. Και ξαφνικά μια απάντηση.
"Παρακαλώ?" Φωνή αγγέλου μέσα στη ζάλη μου. Είμαι έκπληκτος. Δεν περίμενα να το σηκώσεις. Δεν έπρεπε να το σηκώσεις. Δεν έπρεπε να πάρω. Ξαφνικά το μυαλό μου υπερλειτουργεί σα να δέχτηκε ηλεκτροσόκ. Κι όμως καμία κουβέντα δε βγαίνει από τα χείλη μου. Δε χρειάζεται...
"Ξέρω ότι είσαι εσύ. Γιατί δε με παίρνεις τηλέφωνο? Δε μιλάμε αρκετά..."
Εγώ προσπαθώ να χαμηλώσω την τηλεόραση η οποία παραδόξως ακούγεται απίστευτα δυνατά! Πριν 2 δευτερόλεπτα τίποτα. Απόλυτη ησυχία. Μόνο η φωνή του αγγέλου.
"Δε θέλω να σε ενοχλώ...Ξέρω ότι δε θέλεις να μου μιλάς..."
Εκείνη χαμογέλασε. Δε χρειάστηκε να το δω. Το ήξερα. Το αισθανόμουν σε κάθε σπιθαμή του κορμιού μου. Κάθε τελευταίο κύτταρο της ύπαρξής μου έβλεπε αυτό το χαμόγελο. Ζεστό και συγκαταβατικό. Υπέροχο.
"Χαζούλη μου...Αφού ξέρεις ότι σε έχω ανάγκη..."

Το τραγούδι της ημέρας...

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ανησυχώ...

Αρχίζει να μου αρέσει ο Μάλαμας. Ο Σωκράτης. Μη φανταστείτε τίποτα πονηρό σεξουαλικού περιεχομένου. Δεν ξέρω καν με τι μοιάζει. Τελευταία όμως άκουσα κανα δυό τραγούδια του και ομολογώ πως με επηρρέασαν...
Μπορεί να φταίει και η ψυχολογική μου κατάσταση. Ίσως να φταίει ο πούστης που τράκαρε το αυτοκίνητό μου ενώ το είχα παρκαρισμένο και έφυγε χωρίς να αφήσει τα στοιχεία του. Ή ακόμα και το γεγονός ότι συνεχίζω να βασανίζω τον εαυτό μου για ακόμα ένα μήνα.
Το μυαλό μου είναι χαμένο. Αναρωτιέμαι που είμαι, τι κάνω, ποιός είμαι, ποιός πρέπει να είμαι, ποιός θέλω να είμαι. Και μετά αρχίζω να σε σκέφτομαι. Και οι ερωτήσεις αλλάζουν σε που είσαι, τι κάνεις, με ποιόν, γιατί δεν είσαι εδώ, τι σου έκανα και άλλα τέτοια ρητορικά ερωτήματα. Ρητορικά όχι από την άποψη ότι δεν περιμένω απάντηση. Δεν υπάρχει τίποτα που να επιθυμώ περισσότερο από μία απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα. Κυρίως στο "Γιατί?"....Ρητορικά από την άποψη ότι δε νομίζω ότι θα πάρω ποτέ τις απαντήσεις μου.
Γιατί καταλήξαμε σ' αυτό το σημείο? Τι μεσολάβησε? Τι μπορεί να σε άλλαξε τόσο πολύ μέσα σε μια βδομάδα? Τι έγιναν οι υποσχέσεις? Τα όνειρα? Τα σχέδια? Θυμάσαι? Το ξέρω ότι θυμάσαι...Το ξέρω ότι το σκέφτεσαι. Μπορεί αμυδρά. Ίσως κάθε μέρα όλο και λιγότερο. Αλλά που και που κάποιες αναμνήσεις περνούν από το μυαλό σου. Ίσως να σου φέρνουν νοσταλγία. Μια γλυκιά ελπίδα ότι θα ξαναγυρίσουν. Στιγμιαία βέβαια γιατί μετά τις διώχνεις κακήν κακώς από το μυαλό σου λες και είναι δηλητήριο που ρουφάς από μια πληγή. Ανέκαθεν ήξερα τι σκεφτόσουν. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν χάρισμα ή κατάρα. Γιατί σε τρόμαζε. Το ήξερα. Το καταλάβαινα και το αισθανόμουν. Φοβόσουν ότι δε μπορούσες να μου κρύψεις τίποτα. Ίσως για αυτό το λόγο ποτέ δε μου εξήγησες. Ένα τηλεφώνημα ήταν η λύση σου. Απόσταση. Δε θα μπορούσες να μου τα πεις από κοντά. Γιατί θα έλεγες ψέματα. Και δε μπορούσες να μου το κάνεις αυτό. Σε κοίταζα στα μάτια και έβλεπα μέσα στη ψυχή σου. Μπορούσα να δω την αλήθεια. Και το αισθανόσουν αυτό. Ένιωθες απογυμνωμένη, μόνη, δίχως μέρος να κρυφτείς. Και αυτό σε τρόμαζε...
Ίσως βέβαια να σε τρόμαζε περισσότερο το ότι καταλάβαινα πως αισθάνεσαι...Κάθε φορά που δε μπορούσες να το εκφράσεις με λόγια στο έλεγα εγώ. Χωρίς να πεις κουβέντα. Σε κοίταζα και καταλάβαινα...Δεν ξέρω. Κανένας δε σε είχε καταλάβει ποτέ πριν? Ο πρώτος ήμουν? Θυμάμαι εκείνη τη μέρα. Όταν ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με την αλήθεια. Το γεγονός ότι ήμουν καταδικασμένος. Ότι ήμουν δικός σου. Θυμάσαι? Δε μου άφησες επιλογή. Σε φίλησα. Και όλα άλλαξαν. Τα πάντα εκείνη τη στιγμή. Η ζωή μου ολόκληρη. Ο χρόνος σταμάτησε και κάποιο τεράστιο κοσμικό γεγονός έλαβε χώρα στην καρδιά μου. Στο μυαλό μου. Εκτός τόπου και χρόνου. Από τότε σε κοίταζα πάντα στα μάτια. Κάθε φορά που σε κοίταζα ήταν λες και σε έβλεπα για πρώτη φορά. Ήταν σαν να ξαναζούσα τη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί σου. Κάθε φορά όσο και την πρώτη. Και περισσότερο τολμώ να πω. Στα μάτια σου έβλεπα αστέρια να γεννιούνται. Να λάμπουν το φως τους στο σύμπαν. Δισεκατομμύρια έτη καθαρού φωτός σε μια στιγμή. Σε μια ματιά. Και μετά έβλεπα τα αστέρια αυτά να πεθαίνουν. Με μια τεράστια έκρηξη που φώτιζε μέχρι και τον πιο μακρινό γαλαξία. Λουσμένα στο φως. Και γινόμουν μάρτυρας της γέννησης καινούριων άστρων από τα κατάλοιπά τους...Ήσουν το άστρο μου. Το σύμπαν μου ολόκληρο. Και το έβλεπες κάθε φορά που σε κοιτούσα στα μάτια. Και σε τρόμαζε...
Θέλω το σύμπαν μου πίσω...

Το τραγούδι της ημέρας...

Η σοκολάτα καλύτερη από το σεξ??? Σιγά ρε αρχιμπακούρηδες!

1. Μπορείς να την αποκτήσεις κάθε στιγμή.
Και το σεξ το ίδιο! Με 30 ευρώ έχεις ότι θέλεις! ΚΑΙ ποικιλία!!!
2. Η πρόταση...«Αν μες αγαπάς, τότε θα το καταπιείς» αποκτά πραγματική σημασία με την σοκολάτα.
Αυτό ΔΕΝ παίζει! Δεν έχει σημασία αν με αγαπάς!!! Θα το καταπιείς και θα σ' αρέσει κιόλας!!!
3. Η σοκολάτα ικανοποιεί ακόμη…και όταν έχει μαλακώσει.
Ας σε βάλω κάτω με τη γλώσσα μου και θα σου πω εγώ για ικανοποίηση...
4. Μπορείς πραγματικά να την πιπιλάς με ασφάλεια όσο οδηγείς.
Και όσο οδηγώ εγώ μπορείς να τον πιπιλάς με ασφάλεια!!! (Όποιος δεν το έχει δοκιμάσει χάνει)
5. Μπορείς να την κάνεις να διαρκέσει, όσο εσύ επιθυμείς.
Δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει γυναίκα περισσότερο από μένα...Θα εξαντληθείς πολύ πριν εμένα.
6. Μπορείς να φας σοκολάτα ακόμη και μπροστά στην μητέρα σου.
Και ποιός σου είπε ότι θα μας χάλαγε το σεξ με σένα και τη μητέρα σου??? (Κάτι ξέρουνε που με φωνάζουνε Παπακαλιάτη!)
7. Αν δαγκώσεις την γωνία της πολύ δυνατά, η σοκολάτα δεν θα έχει πρόβλημα.
Ο πόνος είναι ηδονή.
8. Δύο άνθρωποι του ιδίου φύλου μπορούν να φάνε μαζί την σοκολάτα τους χωρίς να κινδυνεύουν να τους κολλήσουν παράξενα επίθετα.
Δηλαδή το Λεσβία ή το Gay είναι παράξενο επίθετο? Τι ρατσιστές που είστε...
9. Η λέξη «δέσμευση» δεν τρομάζει καθόλου την σοκολάτα.
Ούτε η λέξη "σοκολάτα" τρομάζει τη δέσμευση!
10. Μπορείς να την αφήσεις πάνω στο γραφείο σου ή στον πάγκο εργασίας σου χωρίς να ανησυχήσουν οι συνάδελφοί σου.
Αυτό τώρα ΠΟΥ κολλάει? Σοβαρά τώρα! Δηλαδή οι συνάδελφοί μου θα ανησυχήσουν αν μάθουν ότι κάνω σεξ? Είστε σοβαροί ή γράφετε ότι μαλακία σας κατέβει στο κεφάλι?
11. Μπορείς να ζητήσεις από κάποιον ξένο λίγη σοκολάτα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να σε χαστουκίσει.
Προφανώς δεν έχετε ακουστά τα one night stands...Και εγώ θα σε χαστούκιζα αν μου ζήταγες τη σοκολάτα μου. Ενώ αν μου ζήταγες σεξ θα είχες λιγότερες πιθανότητες να φας ανάστροφη.
12. Δεν μπαίνουν τρίχες στο στόμα σου με την σοκολάτα.
Και πάλι άκυρο. Μια χαρά ξυρισμένοι και περιποιημένοι ήμαστε! Φάτην εσύ και αν σου μπει τρίχα στο στόμα θα σε αποζημιώσω.
13. Με την σοκολάτα, δεν υπάρχει λόγος να υποκρίνεσαι.
Ούτε με μένα! Στο σεξ συνήθως οι ανοργασμικιές έχουν ανάγκη να υποκριθούν.
14. Η σοκολάτα δεν σε αφήνει έγκυο.
Υπάρχει μια νέα επαναστατική εφεύρεση που λέγεται προφυλακτικό!!! ΟΥΑΟΥ ΛΕΜΕ!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ! Και κάτι έχω ακούσει για κάτι χαπάκια που λέγονται αντισυλληπτικά! Βρε που έχει φτάσει η επιστήμη...
15. Μπορείς να την απολαύσεις όλες τις μέρες του μήνα.
Τι κι αν έχεις περίοδο? Έχεις κι άλλη δίοδο...
16. Η καλή σοκολάτα είναι εύκολο να βρεθεί.
ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!! Για πραγματικά καλή σοκολάτα πρέπει να πας μέχρι την Ελβετία! Ενώ για ένα καλό πήδημα πηγαίνεις μέχρι ένα μπαρ.
17. Μπορείς να έχεις όσα είδη σοκολάτας μπορείς να αντέξεις.
Και από σεξ το ίδιο! Κανονικό, παρά φύσην, στοματικό, σε δημόσιο χώρο, στα όρθια, βιτσιόζικο, βίαιο, με μαύρους, με άσπρους, με το ίδιο φύλλο, μόνος σου(!!! γιατί ως γνωστόν αν πετύχει η μαλακία τύφλα νά 'χει το γαμήσι) και η λίστα είναι ατέλειωτη...
18. Δεν είσαι ποτέ πολύ νέος ή πολύ γέρος για μια σοκολάτα.
Ο έρως χρόνια δεν κοιτά. Στην τελική υπάρχει και το Viagra. Και εμένα όταν ήμουν μικρός δε με αφήνανε να φάω σοκολάτα γιατί θα μου χαλάγανε τα δόντια!!! Ενώ με το σεξ δεν έχει χαλάσει τίποτα μέχρι στιγμής...
19. Οταν την απολαμβάνεις, δεν φοβάσαι μην ξυπνήσουν οι γείτονες.
Και να ξυπνήσουν το πιο πιθανό είναι να ζηλέψουν...
20. Με την σοκολάτα, το μέγεθος δεν έχει σημασία.
Παπάρια!!! Όταν την πάρεις μικρή και τελειώσει πάντα εύχεσαι να είχες κι άλλη!

Και για να συνεχίσω...
21. Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ ανθρωπος που ανάμεσα σε ένα καλό κρεβάτι και μια καλή σοκολάτα θα προτιμήσει το δεύτερο.
22. Αν προσπαθήσεις να φας μια πλαστική σοκολάτα θα είσαι το λιγότερο ηλίθια. Ενώ με έναν πλαστικό δονητή θα έχεις ατέλειωτες νύχτες αχαλίνωτου σεξ.
23. Η πιο συνηθισμένη ευχή στον πλανήτη είναι το Άι γαμήσου. Κοινώς πήγαινε να κάνεις σεξ. Δεν άκουσα ποτέ κανέναν να λέει πήγαινε φάε μια σοκολάτα.
24. Αν δεν έχεις σοκολάτα τι κάνεις? Τίποτα. Ενώ αν δεν έχεις σύντροφο έχεις μια χούφτα ή κανα δυό δάχτυλα (όπως τη βρίσκει ο καθένας).
25. Για να γράφεις κάτι σαν και αυτό πρέπι να έχεις ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΤΑΤΗ αποχή από το σεξ...Αυτό μπορεί να εξηγηθεί πιθανότατα από τις πολλές σοκολάτες που τρως! Όπως έλεγε και η αδερφή της Ρέιτσελ στα φιλαράκια "A moment on the lips, forever on the hips!!!"

Adios. Βρείτε κανα γκόμενο να στανιάρετε και κόψτε τις σοκολάτες.